Anahí 2024
Kategória: | BIELE VÍNO |
---|---|
EAN: | 8437015189208 |
Druh: | Polosladké |
Odroda: | Malvasía, Sauvignon Blanc, Tempranillo Blanco |
Oblasť: | DOCa Rioja |
Výrobca: | Javier San Pedro |
Objem: | 0,75 l |
Info: | Sme výhradným dovozcom tohto produktu. Nájdete ho iba u nás a vo vybraných prevádzkach a obchodoch. |
Unikátne polosladké víno, ktoré získava priazeň nielen dám ale aj pánov pre svoju nádhernu vôňu a výbornú vyváženosť medzi cukrom a kyselinkami. Víno, ktoré vďaka svojím charakteristikám pozýva po prvom pohári na druhý a poskytuje nevšedný zážitok. Pochádza z podoblasti Rioja Alavesa, ktorá je z vinohradníckej oblasti D.O.Ca Rioja vďaka svojej dlhej tradícii a vysoko kvalitným vínam najobľúbenejšia. Anahí je venované Javierom San Pedrom jeho matke, ktorá je milovníčkou polosladkých vín.
Vegan. Bez prídavku cukru a iných sladidiel.
Obsah alkoholu: 11%
Teplota podávania: 8-10 ºC
Odporúčané jedlá: Veľmi univerzálne, bude Vás sprevádzať od predjedla až po dezert. Ideálne v kombinácii s foie a čokoládou.
Príprava prebieha oddelene, v nádržiach pre každú odrodu zvlášť. Odrody Malvasía a Tempranillo Blanco dokončia svoje kvasenie až do zmiznutia zvyškového cukru. Naopak, kvasenie odrody Sauvignon Blanc sa zastaví so zvyškovým cukrom muštu tak, aby sa v následnej kupáži získalo svieže víno s lahodným prehltnutím a dokonalou rovnováhou medzi cukrom a kyselinkou.
Farba: Slamovo-žltá farba so zelenými odtieňmi.
Vôňa: Svieža a sladká vôňa s nuansami broskyne a ananásu a nádychom tropického ovocia. Vôňa tohto vína je nezameniteľná a unikátna.
Chuť: V ústach je príjemné a svieže. Lahodné prehltnutie. Dochuť je veľmi pekná a vyvážená.
Zloženie: hrozno, konzervant (siričitany).
Alergény: siričitany
Výživové údaje na 100ml: Energia 268kJ/64kcal; Tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g; Sacharidy 3,9g - z toho cukry 0,39g; Bielkoviny 0g; Soľ 0g;
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom, priamym slnečným žiarením a mrazom. Viac v článku: Ako skladovať víno?
Balenie: sklenená fľaša s korkom. Kartón = 6 ks
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.